PR Bureau Ik ben op je | Ik weet wie je bent
16345
post-template-default,single,single-post,postid-16345,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent

Na het zien van het laatste deel van ‘’ik weet wie je bent’’….

Een spannende & indringende serie die erg mooi is geproduceerd. En dan bedoel ik met oog voor detail, mooie decors en niet afgeraffeld in 8 afleveringen. Nee, er waren er maar liefst 16 stuks van 50 minuten. Dat was me een hele zit en ook wat tijd die ik niet meer terug krijg. Is dat het waard dan? Ja, dat is het. En niet omdat het nu zo realistisch is allemaal. Maar daar gaat het nu een keer niet om. Ik doe een beroep op minder realiteit en meer verbeelding. De makers hebben zich volledig gefocust op hoe het zou kunnen zijn en dit volledig uitgebuit in sterke familiebanden, vet uitgediepte intriges en een ietwat geromantiseerde Nederlandse rechtstaat, wat voor deze serie erg fijn is aangezien ik als kijker graag wordt meegevoerd en beroerd. Probeer niet op iedere slak zout te leggen en bij het zien te denken dat het allemaal niet zo gaat in onze rechtstaat. Geniet van het spel en hoe het zou kunnen zijn. Dan word je echt meegenomen en laatje de spanning toe!

Even in het kort de serie: Een man herinnert zich niets meer, of hij doet alsof hij zich niets herinnert. Auto ongeluk, bloed aan zijn hoofd, en tegelijk zijn nichtje vermist. De man is zelf gevierd advocaat en heeft in het verleden maar liefst acht keer de strategie “geheugenverlies” gebruikt om zijn cliënten vrij te krijgen. Dit moet naar meer smaken! O & niet te vergeten hij heeft ook nog een moestuin..

Er is daadwerkelijk genoeg te genieten in deze Daan Schuurmans serie. Want dat is het. Hij en zijn vrouw stelen werkelijk te show en krijgen ook een groot podium. Dat is maar goed ook, want het overgrote deel van de andere cast kan hier niet aan tippen en is goed aangeef materiaal. Net zo goed als House of Cards of wellicht Breaking Bad? Nee, dat niet. Wel heel anders en on Nederlands mooi geproduceerd. Dank!

Tip:

De serie is op NPO start helemaal terug te kijken! Kosten zijn ( na de eerste maand gratis ) €2,95 per maand. En ben je nu een echte publieke omroep kijker en laat je de rest links liggen? Zeg je tv abonnement op en kijk lekker NPO start en bijvoorbeeld nog Netflix erbij. De mooiste series, films,  documentaires, actualiteiten programma’s. Kortom kwaliteit voor je ogen en mind en het scheelt nog wat centjes ook!