PR Bureau Ik ben op je | Winters Ibiza
16758
post-template-default,single,single-post,postid-16758,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Winters Ibiza

Winters Ibiza

De januari winter op Ibiza is tranquillo, of zoiets, je weet wat ik bedoel. Er hangt een sfeer na de feestdagen die het beste te omschrijven valt als: ‘’We hebben de tijd voor elkaar, maken ons niet te druk, we zijn op en top relaxed en lachen van geluk in ons lichaam.’’ Niet alleen wij als toerist, maar ook de inwoners van Ibiza doen hier met volle teugen aan mee. Velen doen even niet mee aan de hectiek van de behoeftige toerist en sluiten hun toko om op te laden voor alweer een seizoen vol ‘’vreemde’’ feestgangers en zonaanbidders. In januari wordt je meegenomen in een oase van rust met bijzondere plekjes die je zonder massa’s mensen mag ontdekken in je fijne huurautootje en dat allemaal onder het genot van een winters lentezonnetje die het 20 graden maakt. Er is veel dicht, maarrr echt genieten is een bonus bij de genoeg plekjes die wel open zijn, zoals Hostal La Torre bij Cap Negret. Daar merk je de echte aandacht voor jou als stille ( romantische ) genieter van dit pareltje van een eiland aan de Balearische zee.

Ik mag dit dus allemaal beleven met mijn bijna 30 jaar oude lief ( Judith ). Klein verrassinkje voor haar, omdat ze het meest geniet als ze de wereld mag ontdekken. Ik mag mee…  Laat ik verder stil zijn over hoe dat voelt. Dat merk je aan dit stukje. Een stukje vol liefde over een eiland wat zoveel is. Ibiza in januari is nog zoveel meer..

Wouter