PR Bureau Ik ben op je | De bossen in & rondom Breda
17139
post-template-default,single,single-post,postid-17139,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

De bossen in & rondom Breda

De bossen in & rondom Breda

Wat je gaat lezen is een pamflet voor meer bos bezoek. En wat valt er veel te kiezen in en rondom Breda. Dat is nog het allermooiste van alles. Minstens 1 keer per week bezoek ik veelal samen met Judith en zoon Joop een bos in of rondom Breda en zal je vertellen waarom dit zo fantastisch is. Ten eerste geeft de omgeving je de rust om even alles wat je toch zo belangrijk vind in je wekelijkse drukke bestaan te relativeren. Probeer je hoofd uit te zetten en je zintuigen volledig te laten werken. Kijk naar alle details die je maar kan vinden links, rechts en vergeet boven de toppen van de bomen niet. Snuif de groene dennenlucht helemaal op, wat zoveel lekkerder ruikt dan welke Ambi Pur of elke andere luchtverfrisser dan ook. Voel de frisse lucht langs je gezicht suizen en luister naar ieder geluid wat je maar kan opnemen. Eigenlijk is het een soort van zintuigenprikkeling in optima forma.

 

Een goed gesprek met je lief of wie jij daar dan ook voor uit kiest? Kies dan ook voor het bos. De omgeving zorgt voor een ruimdenkend beeld naar de wereld en naar je relatie. Wat ben je bijvoorbeeld verloren of kwijt geraakt gedurende de tijd in je relatie tot elkaar of welke dromen hadden jullie afgesproken te gaan volgen en zijn vervaagd? Hier in het bos komen deze mooiste dingen in ons leven weer ter sprake en krijgen vaak een vervolg, omdat je vanaf nu met regelmaat het bos gaat bezoeken ?. Ook in je uppie is het bos zeker een plek om rond te dwalen en al je gedachten even uit te zetten. Ja, je gedachten uitzetten en enkel je gevoel laten spreken. Wat wil je, waarom doe je wat je doet, wie zijn de mensen die er toe doen… In mijn wereld is denken enkel nodig tijdens werk en zorgt er voor dat je een juiste planning kan maken en het ordent je gevoel in intuïtie wat je graag volgt, want daar is wel wat denkwerk voor nodig. Echter in je privé leven kan ik aanraden om zo min mogelijk te denken, dit geeft namelijk vaak een vertekent beeld van jouw waarheid aangezien je door denken vaak allerlei redenen van buitenaf haalt waarom je iets niet moet doen. Dit terwijl je gevoel en intuïtie al gelijk hebben aangeven bij het eerste moment dat er iets op je pad komt wat je ermee wilt doen. Zorg dat jouw denkvermogen dit voor je structureert, niet verandert*! Dit kan allemaal in de fantastische bossen in & rondom Breda.

 

O, lekker even rennen, stoeien, de mooiste takken scoren, als je geluk hebt een hert voorbij zien schieten, even elkaar rondzwieren door de lucht & een warme chocomel met slagroom nadien zijn nog meer bosavonturen die je niet wilt missen… Het is natuurlijk wel handig als ik nog wat richting geef aan dit pamflet en jou de bossen ga aanwijzen, zodat je de reis ernaartoe kan maken. Ga eens naar de Ulvenhoutse bossen of de bossen richting Teteringen en dan gelijk rechtsaf voor een bos en duin ervaring en vergeet niet het bos bij Dorst ( net over de spoorlijn naar rechts). Zoveel moois te ontdekken. Zoveel fijne natuur. Ik geef je geen directe aanwijzingen die je kan volgen naar je on- ontdekte bos. Dat mag jezelf nog een beetje invullen… Ga op avontuur! Ik ben op je!*Interesse in nog meer intuïtief beslissingen maken en uitvoeren met mooie resultaten in plaats van veel denkwerk wat niet tot uitvoer komt? Bekijk onze online trainingen op ikbenopje.school voor meer voldoening en vrijheid!