PR Bureau Ik ben op je | Ladies Night at Pathé Breda!
17208
post-template-default,single,single-post,postid-17208,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ladies Night at Pathé Breda!

Ladies Night at Pathé Breda!

Afgelopen woensdag 13 februari was PR bureau Ik ben op je aanwezig tijdens de Ladies Night at Pathé Breda! Het was een heerlijke avond vol Cubaans temperament bij de première van Verliefd op Cuba. We hebben ontzettend genoten hoe we zijn ontvangen door alle dames & zoals beloofd DE foto compilatie van de avond voor jullie. We zijn benieuwd of we jou snel nog meer in de Spotlight mogen zetten. Jouw zichtbaarheid is namelijk onze passie. Kijk snel of ons aanbod van diensten bij jouw wensen aansluit! Dank voor een onvergetelijke Ladies Night!

Ik ben op je!