PR Bureau Ik ben op je | Hoe word ik zichtbaar?
17284
post-template-default,single,single-post,postid-17284,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Hoe word ik zichtbaar?

Hoe word ik zichtbaar?

Zichtbaar worden hoor je tegenwoordig vaak. Maar wat is dat nu precies?
Is elk bedrijf niet zichtbaar? Waar het om gaat is dat je zichtbaar bent maar dat mensen je ook écht onthouden.

En hoe zorg je er nou voor dat mensen je onthouden?

  • Wees altijd heel bewust wat levert jouw diensten op voor de klant en hoe heb jij dit verwoord? Het gaat dus niet om jouw maar wat het oplevert voor de klant.

Weet dat er altijd mensen opzoek zijn naar jou diensten, als je jezelf niet zichtbaar maakt kunnen ze je niet vinden en wij begrijpen maar al te goed dat er vele angsten kunnen zijn die je tegenhouden om zichtbaar te worden denk aan,

  • Zitten ze wel op mijn foto’s te wachten?
  • Wat moet ik vertellen?
  • Ben ik wel uniek genoeg?
  • Er zijn al zoveel ondernemers die hetzelfde doen als ik..
  • Mijn content is niet uniek genoeg

En ga nog maar even door 😉 Juist daarom hebben wij o.a. de training “zonder angst online” gemaakt. Het is belangrijk om op een plezierige manier zichtbaar te worden, te weten waar jou eventuele angst zit en hoe je hier mee om kan gaan zodat je met meer plezier en vrijheid je jouw verhaal kan vertellen.

Maar stel? Je hebt geen angsten en wilt direct aan de slag! Lees hieronder in beknopte versie, dat wel, hoe je aan de slag kan gaan!

Bedenk bij elke stap, of je er antwoord op kan geven en of dit al helder voor je is. Lees de tekst met AANDACHT, hier bedoel ik mee, neem de tijd om het te lezen, niet er snel even overheen maar plan even een uurtje om de vragen voor jezelf te beantwoorden en erachter te komen waar je staat.

Stap 1.
Weet “waarom” je wilt ondernemen.

Stap 2.
Weet wat je doelen zijn voor het komend jaar zowel in werk als privé, deze balans is & blijft belangrijk!

Stap 3.
Zie jezelf als merk en bedrijf. Maak het niet kleiner, mochten er angsten zijn. Ga dan eerst hier mee aan de slag.

Stap 4.
Weet wat je expertise is, wat maakt jou uniek en welk “probleem” kan jij oplossen voor je toekomstige klanten?

Stap 5.
Vertel je verhaal online, in je omgeving en op (netwerk)bijeenkomsten. Vind je jouw verhaal moeilijk? Wij hebben o.a. de online training “Vrijheid & Voldoening in Geest & Gedrag” hier leer je jezelf beter kennen en wordt je verhaal helder!

Stap 6.
Blijf (verrassende) content creëren, zodat je zichtbaar blijft en mensen je onthouden.

Stap 6.
Geniet, geniet, geniet! Ondernemen mag leuk zijn, wees niet te streng en neem jezelf niet te serieus, het is een mooi avontuur, blijf geloven in jou verhaal en voel je je soms eenzaam, of heb je moeite met bovenstaande, schakel “Ik ben op je” in! Wij helpen je graag met inzichten, inspiratie of door simpelweg te luisteren en oplossingen voor je te vinden.