PR Bureau Ik ben op je | Zonder angst online
17321
post-template-default,single,single-post,postid-17321,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Zonder angst online

Zonder angst online

In het online programma: ”Zonder angst online” komen oa. de volgende 11 onderwerpen aan bod.
Ze geven  een goed beeld wat we behandelen in de online cursus Zonder angst online op de ”ik ben op je school”
Spreekt je dit aan dan kun je na het lezen onderaan via de link naar de online school meer informatie vinden en wellicht zelf aan de slag!

 

1.Stop eens met oordelen, stiekem doen we dit allemaal wel eens, kijk hoe oud ze is geworden, kijk wat ze draagt.. etc.. besef wat we elkaar aandoen, hoe hoog we de lat leggen. Het zijn kleine stapjes, maar samen kunnen we meer betekenen en elkaar mooier maken.

2. Perfectie is een manier van zelfbescherming. Hoe perfecter “alles” in je leven is of eruit ziet hoe minder mensen je kunnen “aanvallen”  Maar krijg je daar een vrij gevoel van? Nee!
Je bent je namelijk aan het aanpassen en je zoekt naar goedkeuring van andere waardoor je dus afhankelijk bent, hoe zonde!

3. Als je vandaag 100 likes krijgt wil je het liefst morgen nog meer likes, dit werkt extreem verslavend en dus open je de apps wanneer je maar kan, onderweg, tijdens een lunch net voor het slapengaan.

4. Je kunt je eenzaam voelen ook al heb je online duizenden volgers. Dat gebeurt ook bij veel mensen. Wat je nodig hebt is echte aandacht. Het leven is hartstikke mooi, heb eens meer aandacht voor je omgeving en bel bijvoorbeeld  die vriend of vriendin voor een borrel of leuk samenzijn.

5. Een gemiddelde nieuwe volger beoordeeld  in maximaal 10 seconde of hij/zij jou gaat volgen, daarom is het heel belangrijk om te kijken of jouw laatste 9 berichten helder vertellen waar je voor staat, wat jou uniek maakt.

6. Raak je wel eens in paniek als je te weinig likes of reacties op je bericht krijgt? Voel je dan angst of je het wel goed doet?  Tijd om aan de slag te gaan met jouw verhaal!

7. Jij bent uniek!

Neem de tijd om na te denken wat jou verhaal is!

Jij bent het waard om je verhaal te vertellen!

Probeer je niet aan te passen maar omarm je authenticiteit!

Plan eens tijd in om even “niets” te doen

Durf imperfect te zijn!

Laat je verhaal / creativiteit zien en deel dit met #ikbenopje

8. Het is natuurlijk belangrijk om zowel in je leven, werk als voor je social media te weten, waar wil je naartoe? Zodat je volledig gefocust aan de slag kan.

9. Erg “logisch” maar wordt niet altijd gedaan en ik weet uit ervaring dat het soms tijdrovend is, maar probeer altijd te reageren op je reacties, maak hier tijd voor vrij in je agenda!

10. Je kan bijna niet zonder betaalde campagnes voor je bedrijf om “nieuwe” mensen aan je te binden. Social media platformen laten zakelijk berichten namelijk steeds minder zien. Dit ligt tussen de 2 en 15% procent van de volgers die je hebt, natuurlijk is dit een indicatie maar dat het laag is, is een feit!  Social media wilt graag steeds meer sociale interactie dus echte gesprekken en reacties en ze willen natuurlijk ook geld verdienen aan jouw advertenties.

11. Blijf actief. Hoe meer je laat zien wie jij bent, hoe meer effect maar ook vertrouwen voor jezelf je opbouwt dat het gaat lukken. Niet stoppen en heel goed weten wat voor doel je voor ogen hebt met jouw social media strategie!

 

INTERESSANT & WIL JE HIER NOG MEER VAN EN MISSCHIEN WEL ZELF MEE AAN DE SLAG?

DAT KAN!

Cursus: Zonder angst online