PR Bureau Ik ben op je | Trend Alert
17347
post-template-default,single,single-post,postid-17347,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Trend Alert

Trend Alert

Jawel, ” Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding” (=wie zich mooi aankleedt wordt daarmee zelf nog niet mooi.) Tja, dit gezegde kennen we denk ik allemaal wel, maar goud is al jaren weer helemaal hip! Maar ik ben het er wel mee eens dat als je er extra mooi wilt uit zien je zeker ook moet werken aan zelfontwikkeling en verdieping. Daarom zijn wij immers ook een PR Bureau met verdieping en zoeken wij niet alleen naar de trends en zijn wij bezig met zichtbaarheid, nee wij verdiepen ons ook in het “waarom doe je wat je doet, wie ben je en wat wil je uitstralen en op welke manier leven” Dit maakt het namelijk veel makkelijker om je verhaal naar buiten te vertellen en ook echt te kunnen stralen!

Maar goed, even terugkomen op de trend van de week. Jawel goud, zoals je al waarschijnlijk kon vermoeden. De gouden ketting met initialen is namelijk al even een trend maar nu zijn de initialen, mega groot! En leuk deze trend is voordelig te shoppen bij de fijne winkels van My Jewellery

Hieronder een foto op welke manier je de ketting stijlvol kan dragen en of het nu wel of niet jou ding is, je bent in ieder geval weer op de hoogte van een trend 😉

Voor nu, een mooi dagje!