PR Bureau Ik ben op je | Lotte van der zee
17425
post-template-default,single,single-post,postid-17425,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Lotte van der Zee

Lotte van der Zee

Te jong, te snel, geen woorden voor deze onwerkelijkheid.

Gelukkig heb ik je mogen leren kennen als een sprankelende, energieke, lieve en bijzondere dame!

Altijd met een lach en interesse een puur mens, vol in het leven daarom ook dit berichtje omdat ik je echt nooit zal vergeten en ik via dit bericht
nog wat prachtige momenten en uitspraken van je deel, zodat mensen net zoals ik dat doe kunnen blijven bewonderen.

De laatste keer dat ik je zag heb ik je voorgesteld aan Wouter, je laatste woorden (voor ons) waren dan ook:  “Zal je Judith voorzichtig thuis brengen”  Dit beschrijft precies zoals je was, lief & attent.

Maar de uitspraak die mij het meeste zal bijblijven is “laat nooit iemand je lach van je afpakken” 

Kijk je mee naar de stralende Lotte met de prachtige lach….