PR Bureau Ik ben op je | Betekenisvolle relaties
17402
post-template-default,single,single-post,postid-17402,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Betekenisvolle relaties

Betekenisvolle relaties

PRbureau ‘’Ik ben op je’’ staat voor echte aandacht en laten zien wie je bent!

Pr gaat om betekenisvolle relaties. Relaties heb je tegenwoordig online en in je echte fysieke omgeving. Deze twee werelden hebben veel invloed op je leven. Wij helpen bedrijven en merken zichtbaar te worden, maar gaan daarbij wij wel een stap verder met onze online ik ben op je school die onderdeel uitmaakt van ons PR bureau. Hierbij leren we ondernemers hun verhaal zelf vorm te geven, zodat ze zelf zichtbaarheid kunnen geven met een authentiek verhaal via alle beschikbare media kanalen. Wij leren de ondernemer een totaal visie naar de buitenkant van de onderneming te ontwikkelen, zodat bereik en zichtbaarheid creëren een plezier wordt en de vrijheid en voldoening brengt waar iedere ondernemende geest naar op zoek is.


Waarin zijn jullie onderscheidend?

Wij voegen naast zichtbaarheid en bereik ook persoonlijke ontwikkeling toe bij ons PR bureau. We willen namelijk niets liever dat ondernemers zelf hun verhaal achter de onderneming goed kunnen formuleren, zodat we dit extra aantrekkelijk kunnen maken naar de buitenwereld en passende zichtbaarheid kunnen creëren via alle mediakanalen. Authenticiteit in optima forma! Dit is volgens ons uniek in de branche en verdiend een podium!

Judith & Wouter