PR Bureau Ik ben op je | Gouden Ticket
17307
post-template-default,single,single-post,postid-17307,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Gouden Ticket

Gouden Ticket

‘’Gegroet, gelukkige vinder van de gouden toegangskaart! Ik schud je hartelijk de hand. Er staan je geweldige dingen te wachten, je zal veel grote verrassingen beleven.
Aldus meneer Willie Wonka’’

Wie heeft Sjakie en de Chocoladefabriek niet gelezen… De beleving van het vinden van het gouden ticket en de wonderbaarlijke rondreis door de chocoladefabriek is de metafoor voor het online programma “Vrijheid & Voldoening in Geest & Gedrag”. Althans dat willen we graag, maar eigenlijk nog liever dat jij dit ook zo ervaart! Ga jezelf en je omgeving verrassen met al je talenten. Ga op avontuur en experimenteer er op los en ervaar de 8 heldere hoofdstukken in persoonlijke ontwikkeling en verandering!

Laat je verrassen en lees snel verder:

Totaalprogramma: Vrijheid & Voldoening in Geest & Gedrag