PR Bureau Ik ben op je | Persevent – Care Cosmetics Summer Vibes
17513
post-template-default,single,single-post,postid-17513,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Persevent – Care Cosmetics Summer Vibes

Persevent – Care Cosmetics Summer Vibes

Afgelopen donderdag mocht ik al even de zomer proeven… Ik kwam al helemaal in de sfeer van, strand, zomerjurkjes en terrasjes pakken..

Op een unieke locatie in Amsterdam, de kanarieclub, werd ik enthousiast ontvangen door Marjanne & Jolanda en daarna een kwam een vrolijke barman een zomerse cocktail brengen, dat begint goed. Daarna mocht ik zelf gaan ontdekken wat Care Cosmetics deze zomer qua nieuwe producten gaat lanceren, er stonden diverse dames langs het zwembad met productdemonstraties.

De verhalen die mij het meest zijn bijgebleven zijn o.a. over Art Deco, een nieuw make-up merk met veel mooie en vernieuwende producten voor een betaalbare prijs en elk seizoen een nieuwe look, hieronder zie je de producten voor aankomende zomer. De verpakking ziet er al helemaal uniek en zomers uit! Art Deco, zoals ik het begreep gaat o.a. bij exclusieve beautysalons verkocht worden. Waaronder bij evelien résidence de beauté®️ in Ulvenhout (vlak bij Breda)
Mocht je dus een keer willen worden opgemaakt door een expert kan je dus o.a. bij Evelien haar salon terecht!

 

Mijn volgende stop was bij Monique van het merk ; Skeyndor & Ahava , ik werd erg hartelijk door Monique ontvangen en ze nam echt de tijd voor je om alles met aandacht en enthousiasme uit te leggen. Ze liet ons verschillende producten van Skeyondor & Ahava ervaren.

Ik heb jaren zelf een eigen schoonheidssalon gehad, ik weet dat Ahava net op de markt kwam toen ik stopte maar wat is het een prachtig merk!

Om een idee te krijgen van het merk Ahava zie je hieronder “The Love Story” van Ahava.

 

 

 

Nadat ik was ondergedompeld in de zomerse beautywereld en weer helemaal op de hoogte ben, stond er een goed verzorgde en gezonde lunch klaar en nu is het aan mij om de producten te gaan uit proberen de komende tijd. Welke producten mijn favoriet gaan zijn, welke minder ga ik binnenkort met jullie delen!

Wat mij betreft een geslaagde dag met heerlijke zomerkriebels en gelukkig wordt het komende week hier ook écht heerlijk weer! Geniet ervan lieve lezer!