PR Bureau Ik ben op je | Music Moves Your Mind in Très Art Breda!
17552
post-template-default,single,single-post,postid-17552,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Music Moves Your Mind in Très Art Breda!

pr bureau ik ben op je

Music Moves Your Mind in Très Art Breda!

Wouter & ik  mochten afgelopen woensdag aanwezig zijn bij de lancering van hét business event;  Music moves your DJ Dina van Diest en economisch psycholoog Jocelyn Rebbens van ReBBels.

Dina en Jocelyn hebben als eersten in Nederland een inspirerend en uniek trainingsprogramma inclusief actieve DJ workshop ontwikkeld voor o.a. teams uit het bedrijfsleven en de overheid.

Jocelyn opende enthousiast en vol met passie de avond. Zij licht vanuit de psychologie toe wat het effect van muziek op de werksfeer, samenwerking en werkgeluk is. Het is namelijk wetenschappelijk onderzocht en bewezen!

Na de pauze was het tijd voor actie, onder begeleiding van Dina en samen met een andere genodigde, mocht je plaatsnemen achter de DJ booth en je eigen gekozen muziek draaien! Wij mochten samen met Jasha van der Wel optreden. We begonnen met de muziek van Curtis Mayfield ( Move on up ) en mixte hier Eye of the Tiger van Survivor doorheen..

Wat was het een heerlijk inspirerend feestje en jawel we werden ook nog eens tweede!

Het event vond plaats in Kunstgalerie Très Art, wat een prachtige locatie vol kunstwerken van Herman Brood, Helene Terlien en mijn persoonlijke favoriet: James Chiew, echt een aanrader mocht je unieke kunst zoeken, zeker ook de moeite waard!

Al met al voor ons een geslaagde avond en we vinden Music Moves Your Mind een goed verzonnen concept, wetenschappelijk onderbouwd maar vooral met veel plezier! Dank je dames!

https://www.musicmovesyourmind.com/

Judith