Ik ben op je | Aanbod
16785
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16785,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Wordt met plezier zichtbaar!

We gaan verder dan alleen zichtbaar worden. Wij willen namelijk jou echt leren kennen!

Zodat je meer vrijheid, voldoening en plezier gaat ervaren, zowel in je onderneming als in je privé en dat je met plezier kan laten zien wie je bent!

Je kan zelf en direct aan de slag in onze online school.
Wij kunnen je persoonlijk helpen als PR Agent
of kom / boek onze Live Training!

Wil je ons eerst persoonlijk ontmoeten?
Boek dan een
gratis aandachtgesprek.

Wil je direct aan de slag? In de online school van Ik ben op je. Bieden wij 2 online programma’s aan. Omdat wij een PR Bureau zijn die helpen bedrijven en merken zichtbaar te worden en we het belangrijk vinden dat je weet wie je bent en waar je doet wat je doet. Bieden wij 2 online programma’s aan.

 

Programma 1. Voldoening & Vrijheid in Geest & Gedrag. Deze training leert je wie je bent en vooral waarom je doet wat je doet zodat je op een fijne manier zichtbaar kan worden.

 

Programma 2. Van prestatiedruk naar plezier op Social Media. Hier leer je alles om zonder angsten je te laten zien online. Je krijgt strategische tips maar ook veel persoonlijke vragen zodat je helderheid krijgt hoe je het beste te laten zien op jouw manier.

We gaan graag voor jou aan de slag als persoonlijke PR Agent. Dit houdt in dat we elkaar wekelijks, maandelijks of in het kwartaal zien, net wanneer het jou uitkomt en hoeveel we voor jou kunnen betekenen. We werken uiteraard ook op afstand voor jou en hebben dan contact via het gewenste communicatiemiddel. We helpen je strategisch en persoonlijk groeien zodat jij met plezier zichtbaar wordt!

 

We werken met een vaste uurprijs van €70,- excl. btw en we sturen op maandbasis een gespecificeerde factuur, waarbij we volledig helder zijn over onze inzet per gefactureerd uur.

 

Boek snel je gratis aandachtgesprek en start jouw avontuur met je eigen PR Agent

Tijdens deze live training “Laat zien wie je bent” in Breda of op gewenste locatie. Gaan we jou inspireren, enthousiast maken maar vooral onze kennis en ervaring delen.

 

De training leert je hoe jij je online kan laten zien. Denk aan;

 

Wat kan je posten? Hoe kan je zorgen voor meer volgers? Hoe kan je elke dag iets posten zonder de prestatiedruk te voelen? Hoe kan je zorgen dat jij je minder gaat vergelijke of urenlang “doelloos” aan het swipen bent.

 

De training vind plaats vanaf groepen van 4 personen.

BOEK DIRECT JE GRATIS AANDACHTGESPREK

VEELGESTELDE VRAGEN

IK WIL DIRECT AAN DE SLAG, WAT MOET IK KIEZEN?

Als je direct wilt beginnen, dan adviseren wij de trainingen op de Online school. Dan kan je direct en op je eigen tempo leren.

Wil je dat wij aan de slag gaan voor jou als persoonlijke PR Agent  stuur ons een mail naar info@ikbenopje.nl of bel ons even op : 06 11 20 76 88.  We plannen dan meteen een afspraak in!

IS JULLIE AANBOD ALLEEN VOOR ONDERNEMERS?

Nee, wij zeggen vaak “onze diensten zijn voor ondernemende mensen” dit wil niet zeggen dat je ondernemer bent. Binnen een bedrijf waarvoor je werkt kan je natuurlijk ook heel ondernemend zijn. Als je een passie hebt die je graag online deelt of je hebt enorme interesse in zelfontwikkeling en hebt behoefte aan onze enthousiaste expertise, ben je bij ons zeker ook welkom!

WAT IS JULLIE UURPRIJS?

De uurprijs is €70,- excl. btw. Dit is als we aan de slag voor jou gaan als persoonlijke PR Agent.  Dit houdt in dat je wekelijks, maandelijks of per kwartaal met ons een persoonlijke afspraak maakt en we je strategisch en/of  persoonlijk gaan helpen groeien!

De prijzen en meer informatie over de online trainingen op onze online school vind je hier.

IK KAN NIET KIEZEN, WAT IS VOOR MIJ GESCHIKT?

Twijfel je of je een online training wilt gaan volgen, of dat we liever voor jou persoonlijk aan de slag gaan als PR Agent? Dan adviseren wij een Gratis aandacht gesprek. Zo kan je ons leren kennen en geven wij gratis strategisch advies en de juiste richting met betrekking tot onze diensten.

Twijfel je over een gratis aandacht gesprek mail ons even op info@ikbenopje.nl of bel even naar 06 11 20 76 88, we helpen je graag!

IK WIL GRAAG EEN TRAINING VOOR MIJN TEAM, KAN DIT?

Dit is zeker mogelijk, wij hebben ook ervaring om voor groepen trainingen te geven. Mail ons op info@ikbenopje.nl of bel ons even op 06 11 20 76 88 en we bespreken de inhoud, prijs en data.