Content Creatie
17695
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17695,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Wil je content laten maken?

Wij gaan graag voor jou aan de slag met
content die jouw verhaal ondersteunen!
Met creatieve content kan je opvallen!

 

We denken mee met het idee tot aan de uitvoering ervan

 

Doordachte content verteld een verhaal en inspireert kijkers.
Met heldere content kan met gemak je bereik verdubbelen.
Wij denken met je mee over hoe je de content maakt waar je dit plaatst en gaan aan de slag in de praktijk!

Yes!

Vertel eens.. Hoe doen jullie dat?

1

De Intake. We gaan samen ontdekken welke content bij jouw verhaal past en gaan hier daarna mee aan de slag

2

We maken verschillende creatieve content voorstellen en daar kiezen we  samen de beste uit

3

We gaan aan de slag voor jouw en maken de vernieuwende content volledig op maat voor jou

4

We leveren de content aan of we plaatsen de content op de vooraf bepaalde mediakanalen

Ervaringen

Ingrid van Willenswaard – Auteur – Blogger- Stylist

” Judith ging mee naar Frankrijk voor fotoshoots en de styling van o.a. mijn derde boek.  De hele reis was een succes, de samenwerking was bijzonder prettig en vele foto’s die wij samen maakten zijn heel goed gelukt en vele er van staan in het boek. Ook had zij steeds een eigen inbreng hoe we het aan zouden kunnen pakken, niet alleen voor de foto’;s die van haar werden genomen maar ook wat betreft de styling van andere foto’s Van alle tijd dat ik werkte aan een boek is dit mijn meest dierbare en vrolijke herinnering.”

Voor Deynique Nederland B.V. hebben wij o.a. diverse vlogs opgenomen, bekijk hieronder de ervaring ;

” Judith was ontzettend positief en lovend over onze schoonheidsproducten en dat maakte de samenwerking ook erg prettig. Het vertrouwen in onze verzorgingsproducten is goed terug te zien in het eindresultaat. Het contact verliep gemakkelijk, zonder onduidelijkheden of problemen en we hopen in de toekomst nog veel voor elkaar te kunnen betekenen. Wij zijn erg blij met het resultaat. Een absolute aanbeveling voor anderen! “

CONTENT CREATIE MENU

SCHRIJVEN

Je vind (commercieel) schrijven lastig of gewoon simpelweg niet leuk. Wij helpen je met oa. persberichten, blogs, artikelen en social media content!

FOTOGRAFIE

Wil je niet meer elke dag na hoeven te denken wat voor foto's je moet plaatsen op social media? Wil je een ``voorraad`` van juiste foto's hebben? Dat kan! Wij maken productfoto's, flatlays of ga samen met onze fotograaf op pad en weg met de foto-stress!

PODCASTS

Wil je graag podcasts laten opnemen voor extra bereik? Een medium wat momenteel ontzettend populair is kunnen wij voor je oppakken! Zet jouw ondernemende leven op de speakers!

VIDEO / VLOGS

Video's zorgen voor een betere zichtbaar. Het is bewezen dat video's scoren! Het (laten) maken van de juiste video is dus erg belangrijk om goed zichtbaar te worden! Zo kunnen we helpen met het maken van vlogs, we hebben een groot bestand van presentatoren in ons netwerk, het maken van bedrijfsfilms en elke film voor jouw verhaal!

Yes, ik ben enthousiast!

 

Wij gaan graag aan de slag zodat jij meer
vrijheid en plezier hebt!
Wij kunnen voor je schrijven, foto’s maken, video’s of podcasts opnemen!
Laat ons weten waar je naar op zoek bent,
en je ontvangt een passend voorstel!