Podcast
14907
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14907,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ontdek hier de
verhalen van inspirerende
ondernemers!

Elke dag werken wij samen met inspirerende ondernemers, we werken aan het verhaal, zichtbaarheid en aan meer vrijheid & voldoening. 

Op deze pagina delen wij die inspirerende verhalen van ondernemers met jou! Hoe staan zij in het leven? Waar lopen ze tegenaan en hoe doen ze het?
Laat je verrassen door deze verhalen vol passie en geestdrift!

 

Een podcast is een audio-opname, dus heerlijk om onderweg, thuis of tussendoor te beluisteren.

Podcast: Johan van Gool, Kickso Digital Marketing

Gedreven om het verschil te kunnen maken voor haar klanten en constant innoverend zijn! De drijfveren van Kickso. Met groot enthousiasme en een bonk energie komt Johan van Gool van Kickso vertellen over social media advertising.
Ook hebben we het over de veranderlijke digitale wereld die iedere dag weer iets nieuws laat zien & hoe je hier het beste mee om kan gaan.

 

Podcast : Anne Ermens, Zangeres

Wat als je Britney Spears en musical zangeres wilt worden als je groot bent? Dan heet je Anne Ermens en ben je zangeres, zangdocent en blogger geworden en wil/kan je eigenlijk nog veel meer, zoals zo veel ondernemers die niet stil kunnen zitten en zoveel leuk vinden. Daarnaast vragen we ons af of vroeger alles beter was in de muziek. Oordeel maar fijn zelf na dit muzikale half uurtje…

 

Podcast: Klaartje van Montfort, Expert Familiezorg

Pionier in de mantelzorg Klaartje van Montfort komt haar expertise delen en vertelt over goede vragen stellen en vooral met aandacht luisteren als beste tool voor de beste zorg. Het verhaal van de familie staat als het ware centraal en de zorgverlener(s) gaan hier samen mee aan de slag. Laat dat verhalen vertellen nu perfect aansluiten bij de Ik ben op je Podcast en we bieden daarom graag het podium voor dit verhaal vol logica wat nog niet zo logisch blijkt te zijn in praktijk.

 

Podcast : Farid Darkaoui ( Zaken Expert BV )

Ondernemersfilosofie van Farid Darkaoui ( Zaken Expert BV ) is de luister kost voor deze week. Een enthousiast verhaal over de poëzie van sales en ondernemen, de veranderende arbeidsmarkt en daarbij de roep om meer ondernemende schoolverlaters. O & we noemen een Zelfstandige Zonder Personeel vanaf vandaag een Zelfstandig Professional, aangezien je jezelf beter kan presenteren met wat je wel in huis hebt..

 

Podcast Cynthia van der Schoor

Life & Health coach Cynthia van der Schoor komt langs voor een gesprek over levensgeluk & wat oa. Tony Robbins daarin gedaan heeft om de professionele coach te worden die ze nu is. Niks zweverig, maar durven de stap te zetten naar een leven vol alles waar jij voor staat en het liefste doet!

 

Podcast : Arian van de Hoeven, Très Art

Arian komt langs en vertelt over hoe zijn passie voor snelheid en motors overging naar een prachtige Art Galerie: Très Art in het hartje van Breda! Wat heeft een goochelaar te maken met de wow factor en het ultieme genieten wat je bij schilderijen kan ervaren komt ook langs in dit interview vol vuur over mensen die echt wat moois kunnen maken. Luister mee en neem daarna eens een kijkje bij Très Art

 

Podcast Orlando van den Bosch

Voormalig wielrenner Orlando van den Bosch vertelt over zijn vak van Sportmanager & wat er allemaal komt kijken bij absolute topsport en waarom authenticiteit zo belangrijk is tegenwoordig. De inspanningen van Zeloo Sportmanagement zijn erop gericht de topsporter optimaal te ondersteunen, altijd en overal. Onder meer Tom Dumoulin, Marianne Vos en Gianni Romme behoren tot het scala aan atleten van Zeloo.
Sprint naar de finish en luister dit boeiende interview!

 

 

Evelien vertelt haar energieke verhaal als DE beauty expert. Ze is een voorvechter van pure schoonheid van binnen en buiten. De prijs voor beste van schoonheidssalon van Nederland is dit jaar gewonnen door Evelien en haar super team en dit wordt natuurlijk groots gevierd! Luister er alles over in deze enthousiaste podcast en waarom je bijvoorbeeld je koffie in de vroege ochtend beter nog even kan laten voor wat ie is…

 

 

Podcast DJ Dina van Diest

Bredase DJ Dina van Diest verteld over de harde maar o zo toffe DJ wereld & haar drive om vrouwen te helpen een podium te geven als DJ. Luister snel naar haar verhaal vol muzikale passies met daarbij een wel heel bijzondere trip naar Mali!

 

 

Podcast : Echt Brood met Joris van Duijnhoven

De eigenzinnige Franse broodbakker Joris van Duijnhoven schuift aan bij Wouter voor zijn verhaal over Echt Brood! Hij vertelt oa over zijn vernieuwende concept van de bakker die niet midden in de nacht uit zijn bed komt, maar vers vanaf 8:00 zijn heerlijke brood voor je bakt. Je kijkt en ruikt dus letterlijk het bakproces mee met Joris! O.. Bassie & Adriaan en Pippi Langkous zijn trouwens ook present in dit kakelbonte interview.