Podcast
14907
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14907,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Ontdek hier de
verhalen van inspirerende
ondernemers!

Elke dag werken wij samen met inspirerende ondernemers, we werken aan het verhaal, zichtbaarheid en aan meer vrijheid & voldoening. 

Op deze pagina delen wij die inspirerende verhalen van ondernemers met jou! Hoe staan zij in het leven? Waar lopen ze tegenaan en hoe doen ze het?
Elke week verrast Wouter je met nieuwe verhalen…

 

Een podcast is een audio-opname, dus heerlijk om onderweg, thuis of tussendoor te beluisteren.

Podcast Orlando van den Bosch

11 juni 2019

Voormalig wielrenner Orlando van den Bosch vertelt over zijn vak van Sportmanager & wat er allemaal komt kijken bij absolute topsport en waarom authenticiteit zo belangrijk is tegenwoordig. De inspanningen van Zeloo Sportmanagement zijn erop gericht de topsporter optimaal te ondersteunen, altijd en overal. Onder meer Tom Dumoulin, Marianne Vos en Gianni Romme behoren tot het scala aan atleten van Zeloo.
Sprint naar de finish en luister dit boeiende interview!

 

 

Podcast : evelien résidence de beauté

4 juni 2019

Evelien vertelt haar energieke verhaal als DE beauty expert. Ze is een voorvechter van pure schoonheid van binnen en buiten. De prijs voor beste van schoonheidssalon van Nederland is dit jaar gewonnen door Evelien en haar super team en dit wordt natuurlijk groots gevierd! Luister er alles over in deze enthousiaste podcast en waarom je bijvoorbeeld je koffie in de vroege ochtend beter nog even kan laten voor wat ie is…

 

 

Podcast DJ Dina van Diest

28 mei 2019

Bredase DJ Dina van Diest verteld over de harde maar o zo toffe DJ wereld & haar drive om vrouwen te helpen een podium te geven als DJ. Luister snel naar haar verhaal vol muzikale passies met daarbij een wel heel bijzondere trip naar Mali!

 

 

Podcast : Echt Brood met Joris van Duijnhoven

20 mei 2019

De eigenzinnige Franse broodbakker Joris van Duijnhoven schuift aan bij Wouter voor zijn verhaal over Echt Brood! Hij vertelt oa over zijn vernieuwende concept van de bakker die niet midden in de nacht uit zijn bed komt, maar vers vanaf 8:00 zijn heerlijke brood voor je bakt. Je kijkt en ruikt dus letterlijk het bakproces mee met Joris! O.. Bassie & Adriaan en Pippi Langkous zijn trouwens ook present in dit kakelbonte interview.