Ik ben op je | Online School
16248
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16248,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Online School

Binnenkort online! 

Online programma :
Persoonlijke ontwikkeling

Met ”Vrijheid & Voldoening in Geest & Gedrag” ga je leren jouw grote waarom vragen te beantwoorden, een eigen mission statement te formuleren en je sterke punten leren kennen en die gaan volgen. Met deze kennis gaan we jouw acties, richting en gedrag op een originele manier aanpakken om jou en je ondernemende leven te laten groeien naar level vol vrijheid en voldoening. Ondernemen op een manier die ideaal is voor jezelf maar ook voor anderen. Je trekt veel klanten aan en inspireert heel veel mensen.

 

Na het volgen van ‘’Vrijheid & Voldoening in Geest & Gedrag’’ ben je in staat vanuit je sterke punten te acteren, deze richting te geven en van gedrag te veranderen op de plekken waar jij het graag wilt en bij je passen. We geven je concrete tools en tips om jouw leven op alle fronten te optimaliseren.
Laat je inspireren door de ‘’ik ben op je’’ filosofie: laat zien wie je bent & leef met aandacht!
Deze boodschap is door al onze content heen te vinden en gaat jou meer richting geven in waar het allemaal om draait in jouw leven.

Online programma:
Zonder angst online

We willen je heel graag uitnodigen op onze Online School om meer plezier op social media te ervaren. We geven je achtergrond over Social Media, handige tips & tricks die je gebruikersgemak, bereik en je zichtbaarheid vergroten. Daarnaast gaan we zorgen dat je social media kan gaan inzetten waar het oorspronkelijk voor bedoeld is, namelijk de authentieke jij weergeven waar je fijne energie van krijgt en de juiste volgers aantrekt die jouw verhaal willen volgen en uiteindelijk wellicht klant willen worden in jouw ondernemende leven. Authentieke social media die voor jou werkt. Daar gaan we voor!

 

Gelukkig zitten er ook genoeg leuke kanten aan social media. Helemaal stoppen of nooit aan beginnen met social media hoeft niet, we moeten er alleen anders mee leren omgaan. Media creëert onze samenleving. Ze vormen mede de hersenen van ons, onze kinderen, hun levens en emoties. We leven tegenwoordig erg veel op social media en op onze telefoons. Media wordt steeds krachtiger, mensen leren meer van media dan welke bron ook.
Dus als je wilt begrijpen hoe het in elkaar zit is het belangrijk de (social) media te begrijpen.
Ga op avontuur en volg Social Media met Plezier!

Waarom de Online School bij ”Ik ben op je”?

 

De wereld wordt met de dag complexer als mens. Kijk alleen maar naar de hoeveelheid prikkels die je dag in dag uit moet verwerken, alle contacten die je wilt / moet onderhouden en de prestatiemaatschappij waar we onderdeel van zijn. Er zijn dagelijks zoveel dingen die we kunnen, willen en moeten of vinden dat we ze moeten, omdat onze omgeving ( maatschappij ) dat van ons vraagt. Wij vinden en willen dit graag anders en hiervoor maken we de vertaalslag van onze relatie naar ons bedrijf. Onze relatie is gebaseerd op echte aandacht voor elkaar, waarin we allebei totaal mogen zijn wie we zijn en dit iedere dag aan elkaar laten zien en van elkaar verlangen. Onze relatie als inspiratie voor ons bedrijf. We willen niets liever dat ook jij hiervan profiteert en we willen je graag laten zien dat dit kan! We verlenen handvatten om je te laten doen wat je echt leuk vind, te durven kiezen voor andere paden dan wat er van je verwacht wordt in deze maatschappij, zien waar je sterktes en passies liggen en je dit niets liever met de wereld wilt delen op een manier die bij je past en je plezier en voldoening geeft.
De ”Ik ben op je school” is ons medium voor jou gemaakt om dit te bereiken! Dat is onze missie! Ik ben op je!

 

THEY SAY