Over Wouter
16164
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16164,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

”Mijn levensfilosofie is mijn passie.

 

Deze is gebaseerd op liefde eerst, schoonheid van simplisme, dans de wereld rond & absurd genieten.

 

Deze wil ik graag uitdragen en overbrengen.

 

 

Wouter

Mijn passie is gelijk mijn betekenis voor mijn omgeving. Ik kan het leven een andere wending geven met mijn inzichten. Deze zijn vaak maatschappelijk kritisch, vol absurdistische zingeving ( denk bijvoorbeeld aan: Monty Python’s: ‘’always look on the bright side of life, relativerend van de ego & verlichtend. Ik haal daarbij veel inspiratie uit mijn interesse voor filosofie. Onder andere de boeken van René Gudde ( bijvoorbeeld sterven is doodeenvoudig iedereen kan het ), Verlichting voor luie mensen van Paul Smit, Standvastig van Svendt Brinckman & altijd een mooie roman of kinderboek naast mijn bed om de geest te voeden met allerlei prachtige situaties die ik in mijn hoofd mag ontwikkelen met de woorden van een ander. Echte verrijking vind ik dat.

Deze verrijking wil ik jou mede meegeven in ons aanbod om jou en je bedrijf te laten groeien naar level vol voldoening en plezier. Net zoals ik dat doe met mijn vriendin Judith Maas, waarmee ik het ‘’ik ben op je’’  avontuur ben aangegaan om met onze passies de wereld wat extra te verrijken en te mogen inspireren. Mijn achtergrond als Sales, Marketing & Relatiemanager geeft mij het extraatje om jouw unieke idee, product, onderneming, maar vooral jezelf een groter podium te geven wat je nu al hebt!

Ga met me mee op avontuur! Ik ben op je!