PR Bureau Ik ben op je | Over Wouter
16164
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16164,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

”Mijn levensfilosofie is mijn passie.

 

Deze is gebaseerd op liefde eerst, schoonheid van simplisme, dans de wereld rond & absurd genieten.

 

Deze wil ik graag uitdragen en overbrengen.

 

 

Wouter

Mijn levensfilosofie is mijn passie. Deze is gebaseerd op liefde eerst, schoonheid van simplisme, dans de wereld rond & absurdisme. Deze wil ik graag uitdragen en overbrengen.

 

Mijn passie is gelijk mijn betekenis voor mijn omgeving. Ik kan het leven een andere wending geven met mijn inzichten. Deze zijn vaak maatschappelijk kritisch, vol absurdistische zingeving ( denk bijvoorbeeld aan: Monty Python’s: ‘’always look on the bright side of life, relativerend van de ego & verlichtend. Ik haal daarbij veel inspiratie uit mijn interesse voor filosofie. Onder andere de boeken van René Gudde ( bijvoorbeeld sterven is doodeenvoudig iedereen kan het ), Verlichting voor luie mensen van Paul Smit, Standvastig van Svendt Brinckman & altijd een mooie roman of kinderboek naast mijn bed om de geest te voeden met allerlei prachtige situaties die ik in mijn hoofd mag ontwikkelen met de woorden van een ander. Echte verrijking vind ik dat.

 

Deze verrijking wil ik jou mede meegeven in ons online programma: Vrijheid & Voldoening in Geest & Gedrag. Een Online programma waarbij jouw mindset, richting en gedrag op een originele manier het gewenste niveau bereikt, om jou en je bedrijf te laten groeien naar level vol voldoening en plezier. Net zoals ik dat doe met mijn vriendin Judith Maas, waarmee ik het ‘’ik ben op je’’  avontuur ben aangegaan om met onze passies de wereld wat extra te verrijken en te mogen inspireren. Mijn achtergrond als Sales, Marketing & Relatiemanager voor grote bedrijven als Ziggo, Xerox, Vodafone & Sanoma geeft mij het extraatje om jouw unieke idee, product, onderneming, maar vooral jezelf een groter podium te geven wat je nu al hebt!

 

Ga met me mee op avontuur! Ik ben op je!

Lees meer over mijn passie voor ultieme smaken in mijn wekelijkse Blog:

 

”Ik eet je op”

Rustmomenten in je leven creëren, waar je alledaagse gedachten en moetjes worden overgenomen door dingen die je echt leuk vindt. Waar je passie hoogtij viert en alles om je heen verandert in serene rust.

 

Dit begint bij mij vaak in winkeltjes met lekkernijen, goed gevulde supermarkten horen ook hierbij. Nooit staat er op dit soort momenten een lijst klaar met producten die ik mee wil nemen. Ok, toiletpapier, wasmiddel en meer van dit soort huishoudelijk noodzakelijk kwaad wel, dat moet ik bekennen, maar nooit wat er die avond op het menu staat. Laat me graag meevoeren door alle kleuren, smaken en wat voor ideeën dat oplevert voor het gerecht die avond.

 

Het fijne hiervan is dat ik alles om me heen vergeet en mocht ik nog met allerlei gedachten rondlopen van een drukke dag, dan gaat dit voor mij over in fijne keuzes over de best mogelijke smaakcombinaties en mondbelevingen. Bedenk me alvast hoe ik dit ga klaarmaken in mijn fijne keuken en laat me leiden door alle verschillende smaken graag te willen proeven in mijn gerecht voor de dag.

 

De keuken is na het uitzoeken van de lekkerste producten mijn walhalla van rust. Snijden van groenten, bereiden van vlees of vis, het draaien van de mooiste sauzen, wat een feest om chef te mogen zijn van mijn lief en natuurlijk ik. Geniet met me mee & inspireer jezelf tot het maken van de heerlijkste gerechten in amper 30 minuten. Ik zie mijn gerechten graag als jouw basis inspiratie naar meer.

Voeg toe wat je lekker vindt en ontdek jouw ideale smaakbeleving!

Wouter