Social Media
17774
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17774,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Jouw Social Media uitbesteden?

Wij gaan graag aan de slag met jouw
Social media!

We denken mee met je verhaal, je type fotografie, wat je wilt
uitstralen maar ook het praktische deel van de planning tot plaatsen!

Met een helder Social Media plan kan met gemak je bereik verdubbelen!

Ervaringen

Jeroen Nieuwstad Directeur Think Online BV

 

“Judith is een ondernemer pur sang en heeft al ruim 10 jaar ervaring met het opstarten en managen van succesvolle ondernemingen en heeft zich ontwikkeld tot een PR & Branding expert met grote kennis van Social Media.”

DJ Dina van Diest – www.dinavandiest.com

 

“Het directe resultaat zijn de extra volgers voor mijn social media, maar ook de gesprekken die ik met Wouter & Judith heb gehad hebben me veel opgeleverd. Ik ben op je, is erg creatief en heeft leuke en concrete ideeën om jou als bedrijf nog beter in de markt te zetten.”

BOEK NU JOUW GRATIS INSPIRATIE GESPREK

SOCIAL MEDIA MENU

SOCIAL MEDIA GROEIPLAN

We gaan kijken waar je staat en waar je naartoe wilt. Wat is jouw verhaal en met welke uitstraling wil je deze zichtbaar maken? We maken een concreet plan en een visueel plan zodat je kan groeien! Denk bijvoorbeeld aan een eigen huisstijlrapport & Inspiratie content planner.

CONTENT CREATIE

Laat ons je foto's, video's of podcasts regisseren zodat jij je kan focussen op ``aan`` je bedrijf werken! Wij hebben onwijs veel creatieve ideeën en mogelijkheden om professionele en verrassende content te maken!

SOCIAL MEDIA COACHING

Ben je (best) actief op Social Media en zou je frisse inspiratie willen of helemaal bij zijn met de nieuwste ontwikkelingen van Social Media? Werk met ons samen en we plannen bijvoorbeeld 1x per maand een meeting en maken jouw Social Media onweerstaanbaar voor de wereld!

CONTENT PLANNEN & PLAATSEN

Je hebt (te) weinig tijd, plezier of expertise in het plannen en plaatsen op Social Media. Laat ons dit professioneel voor je oppakken en je ervaart snel meer groei en betalende klanten!